Plata ramburs

Plata la livrare

Poti alege sa platesti in numerar la livrare in acest caz, vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti va livra produsul si chitanta care constituie dovada platii

 

 

Plata cu cardul

Plata online se face in conditii de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare de plata pe adresa Dvs. de email. Procesatorul de plata foloseste un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul nostru, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului.

Transfer bancar

Reprezinta o alternativa la plata prin card de credit/ debit. Utilizatorul are nevoie de un card si de un cont de internet banking. Acesta poate transfera in contul comerciantului suma dorita. Metoda este mai sigura deoarece site-urile bancilor sunt deobicei foarte bine secuzitate.

SSL Certificates
Verified by ExactMetrics